EnVerre
Per 20-januari:
MaandMenu
Tartaar van geroosterde groente met tomaat, mozzarella en basilicum
&
De vangst van de dag met passende bereiding
of
TheButchersSpecial met passende bereiding
&
Dessert van de chef
Voorgerechten
- Carpaccio EnVerre 13,95
- Gemarineerde zalm met komkommer-appel salade, kruiden creme 14,50
- Duo spaanse en italiaanse ham met tomaat en amandel 14,50
- Buikspek met little gem, kimchi en hoisinsaus 14,50
- Zwijndrechtse bouillabaisse met coquille, gamba, visje, groente, rouille etc. € 14,50
- Iberico ribfingers met garnaaltjes, ananas en pindasaus 14,50
Hoofdgerechten
- de vangst van de dag dagprijs
- de butchersspecial dagprijs
- Haloemie van de vreugdehoeve met tomaat en ras el hanout 19,50
- Spareribs BleusHogg of JackDaniels 21,50
- Schnitzel met romige paddenstoelensaus 21,50
- Sirloin steak met blauwe kaas en rode port saus 24,50
- Ossenhaas met truffeljus 33,50
- ribeye met rozemarijn, zeezout en zwarte peper 33,50
Maasplein 67 - 3331lc zwijndrecht - 0615125244