EnVerre
Per 23-februari:
MaandMenu
Porchetta (soort italiaanse spek rollade)
met in honing en mosterd gemarineerde peer, oude kaas en bieslook
&
Gekonfijte eend met garnituur van linzen en div boontjes
fijne groente, gerookte eend en eigen jus
&
Dessert van de chef
Voorgerechten
- Carpaccio EnVerre 13,95
- papadum met gerookte zalm, mango, avocado en rode curry 13,95
- Knolselderij met gemarineerde peer, oude kaas en bieslook 13,95
- Buikspek met little gem, kimchi en hoisinsaus 14,50
- kreeftensoep met garnaaltjes, rouille, croutons en geraspte kaas 13,75
Hoofdgerechten
- de vangst van de dag dagprijs
- de butchersspecial dagprijs
- Haloemie van de vreugdehoeve met tomaat en ras el hanout 19,50
- Spareribs BleusHogg of JackDaniels 21,50
- Schnitzel met romige paddenstoelensaus 21,50
- zacht gegaarde boerderij kipfilet met grote garnalen, fijne groente en tom kha kai 21,50
- Kalfsribeye met kimchi-hollandaise en eigen jus € 22,50
- Ossenhaas met truffeljus 37,50
- ribeye met rozemarijn, zeezout en zwarte peper 35,50
Maasplein 67 - 3331lc zwijndrecht - 0615125244