Koe_klein-1-250x159

 

EnVerre

Per 23-februari:

 

MaandMenu

Porchetta (soort italiaanse spek rollade)

met in honing en mosterd gemarineerde peer, oude kaas en bieslook

&

Gekonfijte eend met garnituur van linzen en div boontjes

fijne groente, gerookte eend en eigen jus 

&

Dessert van de chef

 

Voorgerechten 

  • Carpaccio EnVerre     13,95
  • papadum met gerookte zalm, mango, avocado en rode curry 13,95
  • Knolselderij met gemarineerde peer, oude kaas en bieslook 13,95
  • Buikspek met little gem, kimchi en hoisinsaus 14,50
  • kreeftensoep met garnaaltjes, rouille, croutons en geraspte kaas 13,75

Hoofdgerechten

  • de vangst van de dag     dagprijs
  • de butchersspecial        dagprijs
  • Haloemie van de vreugdehoeve met tomaat en ras el hanout 19,50
  • Spareribs BleusHogg of JackDaniels 21,50
  • Schnitzel met romige paddenstoelensaus 21,50
  • zacht gegaarde boerderij kipfilet met grote garnalen, fijne groente en tom kha kai 21,50
  • Kalfsribeye met kimchi-hollandaise en eigen jus € 22,50
  • Ossenhaas met truffeljus 37,50
  • ribeye met rozemarijn, zeezout en zwarte peper 35,50

 

Maasplein 67 - 3331lc zwijndrecht - 0615125244

 

Adres: Maasplein 67, 3331 LC Zwijndrecht Telefoon: 06 - 151 25 244 Email: info@restaurantenverre.nl