Menu

KeuzeMenu

Menu

Keuze menu 2 gangen € 35,50                 voor – hoofd en koffie of thee            2 wijnen € 15,50

Keuze menu 3 gangen € 42,50                voor – hoofd – na                                  3 wijnen € 21,50

Keuze menu 4 gangen € 49,50                voor – tussen – hoofd – na                  4 wijnen € 27,50

 

VoorGerechten

Steak tartaar met mascarpone en truffel, walnoot en parmezan

Vitello tonato, dungesneden kalfsmuis met creme van tonijn, kappertjes en tomaat

Knolselderij met gemarineerde peer, oude kaas en bieslook

NoriRol met gerookte ribeye en salade van rivierkreeft en kimchi

TussenGerechten

 ‘cappuccino’ van kreeft met saffraan room

Krokante bloemkool met pinda en groene curry

Chinese flensjes met gekonfijte eend, komkommer en hoi sin saus

Crispy chicken met mango – habanero salsa en dadels, rode ui en chili mayo

HoofdGerechten

Vangst van de dag met passende bereiding

Paddenstoelen ‘gyros’ met pitabroodje, griekse salade en tzatziki

Varkenshaas medaillons met saus van blauwe kaas en groene peper

Stoverij van sukade in Mexicaanse ‘mole’ een kruidige jus met cacao en chipotle pepers

Flanksteak met parmezaan en paddenstoelen, hazelnoot en truffel

NaGerechten

Kaasplankje – geen toeters en bellen , gewoon kaas

Tiramisu van pistache met framboos en citroen

Eclair Dame, roomijs – warme chocola – lange soes – slagroom – hazelnootjes

Cinq Epices – mousse van witte chocola en 5spices met mango en ijs van gemberbier

‘Choco-taco’ met mousse van karamel met rrrum en rrrozijnen, gebakken ananananas en dragon

À la carte

Voorgerechten

PataNegra

Jamon Cebo De Iberico met manchego, tomaatjes en gerookte amandel

€ 21,50
Bites to Start
  • gekonfijte eend – zoetzure komkommer en hoisinsaus
  • USA corndogs met coleslaw en BBQsaus
  • Crispy chicken met habanero/mango salsa
  • Brazil steak spiesjes met paprika en krokante cassave
  • Tempura garnalen met singapore chili mayo
€ 7,50
€ 9,50
Buikspek

Met little gem sla en kimchi, bosui en hoisinsaus

€ 14,95

of menu + 5,-

À la carte

Hoofdgerechten

Vangst van de Dag

Aan tafel verteld

€dagprijs
De Butchers Special

aan tafel verteld

€dagprijs
Our Famous Spareribs

Low & Slow – langzaam gegaarde spareribs van de green egg

naar keuze : BleusHogg – Sweet&Spicy of Classic Smokey BBQsaus

€ 21,50
StroganoffSteakSpies

Stukjes malse ossenhaas (ca. 220gram) in pittige saus van paprika, uien en spek, tomaat, rode wijn en vodka

€ 29,50
Uruguay Grainfed Ribeye steak

Met rozemarijn – zeezout en jus van rode wijn en Javaanse lange peper. De Ribeye steak is ca. 300 gram.

€ 37,50
En Verre creme brulee

À la carte

Nagerechten

Kaasplankje

Geen toeters en bellen, gewoon lekkere kaas.

€ 14,50
EclairDameBlanche

Lange soes met chocola en roomijs, slagroom en warme chocolade saus, gebrande hazelnoten en een vleugje espresso

€ 8,95
CinqEpice

mousse van witte chocola en 5 spices met coullis van mango en passie fruit, ijs van gemberbier en ingelegde witlof, parels van yuzu en krokant van chocola en klein beetje koffie

€ 9,50
Schwarzwalder

Samenstelling van div. bereidingen van vanille, donkere en witte chocola, kersen, bosvruchten en appel

€ 10,50
Dessert van de chef

Ons favoriete dessert!

€ 8,95