Koe_klein-1-250x159

 

EnVerre

Per 20-januari:

 

MaandMenu

Tartaar van geroosterde groente met tomaat, mozzarella en basilicum

&

De vangst van de dag met passende bereiding

of

TheButchersSpecial met passende bereiding

&

Dessert van de chef

 

Voorgerechten 

  • Carpaccio EnVerre     13,95
  • Gemarineerde zalm met komkommer-appel salade, kruiden creme  14,50
  • Duo spaanse en italiaanse ham met tomaat en amandel   14,50
  • Buikspek met little gem, kimchi en hoisinsaus 14,50
  • Zwijndrechtse bouillabaisse met coquille, gamba, visje, groente, rouille etc. € 14,50
  • Iberico ribfingers met garnaaltjes, ananas en pindasaus 14,50

 

Hoofdgerechten

  • de vangst van de dag     dagprijs
  • de butchersspecial        dagprijs
  • Haloemie van de vreugdehoeve met tomaat en ras el hanout 19,50
  • Spareribs BleusHogg of JackDaniels 21,50
  • Schnitzel met romige paddenstoelensaus 21,50
  • Sirloin steak met blauwe kaas en rode port saus 24,50
  • Ossenhaas met truffeljus 33,50
  • ribeye met rozemarijn, zeezout en zwarte peper 33,50

 

Maasplein 67 - 3331lc zwijndrecht - 0615125244

 

Adres: Maasplein 67, 3331 LC Zwijndrecht Telefoon: 06 - 151 25 244 Email: info@restaurantenverre.nl