Menu
Menu
Keuze menu 2 gangen € 35,50 voor – hoofd en koffie of thee 2 wijnen € 15,50
Keuze menu 3 gangen € 42,50 voor – hoofd – na 3 wijnen € 21,50
Keuze menu 4 gangen € 49,50 voor – tussen – hoofd – na 4 wijnen € 27,50
VoorGerechten
Steak tartaar met mascarpone en truffel, walnoot en parmezan
Vitello tonato, dungesneden kalfsmuis met creme van tonijn, kappertjes en tomaat
Knolselderij met gemarineerde peer, oude kaas en bieslook
NoriRol met gerookte ribeye en salade van rivierkreeft en kimchi
TussenGerechten
‘cappuccino’ van kreeft met saffraan room
Krokante bloemkool met pinda en groene curry
Chinese flensjes met gekonfijte eend, komkommer en hoi sin saus
Crispy chicken met mango – habanero salsa en dadels, rode ui en chili mayo
HoofdGerechten
Vangst van de dag met passende bereiding
Paddenstoelen ‘gyros’ met pitabroodje, griekse salade en tzatziki
Varkenshaas medaillons met saus van blauwe kaas en groene peper
Stoverij van sukade in Mexicaanse ‘mole’ een kruidige jus met cacao en chipotle pepers
Flanksteak met parmezaan en paddenstoelen, hazelnoot en truffel
NaGerechten
Kaasplankje – geen toeters en bellen , gewoon kaas
Tiramisu van pistache met framboos en citroen
Eclair Dame, roomijs – warme chocola – lange soes – slagroom – hazelnootjes
Cinq Epices – mousse van witte chocola en 5spices met mango en ijs van gemberbier
‘Choco-taco’ met mousse van karamel met rrrum en rrrozijnen, gebakken ananananas en dragon
À la carte
Voorgerechten
PataNegra
Jamon Cebo De Iberico met manchego, tomaatjes en gerookte amandel
€ 21,50
Bites to Start
- gekonfijte eend – zoetzure komkommer en hoisinsaus
- USA corndogs met coleslaw en BBQsaus
- Crispy chicken met habanero/mango salsa
- Brazil steak spiesjes met paprika en krokante cassave
- Tempura garnalen met singapore chili mayo
€ 7,50
€ 9,50
Buikspek
Met little gem sla en kimchi, bosui en hoisinsaus
€ 14,95
of menu + 5,-
À la carte
Hoofdgerechten
Vangst van de Dag
Aan tafel verteld
€dagprijs
De Butchers Special
aan tafel verteld
€dagprijs
Our Famous Spareribs
Low & Slow – langzaam gegaarde spareribs van de green egg
naar keuze : BleusHogg – Sweet&Spicy of Classic Smokey BBQsaus
€ 21,50
StroganoffSteakSpies
Stukjes malse ossenhaas (ca. 220gram) in pittige saus van paprika, uien en spek, tomaat, rode wijn en vodka
€ 29,50
Uruguay Grainfed Ribeye steak
Met rozemarijn – zeezout en jus van rode wijn en Javaanse lange peper. De Ribeye steak is ca. 300 gram.
€ 37,50
À la carte
Nagerechten
Kaasplankje
Geen toeters en bellen, gewoon lekkere kaas.
€ 14,50
EclairDameBlanche
Lange soes met chocola en roomijs, slagroom en warme chocolade saus, gebrande hazelnoten en een vleugje espresso
€ 8,95
CinqEpice
mousse van witte chocola en 5 spices met coullis van mango en passie fruit, ijs van gemberbier en ingelegde witlof, parels van yuzu en krokant van chocola en klein beetje koffie
€ 9,50
Schwarzwalder
Samenstelling van div. bereidingen van vanille, donkere en witte chocola, kersen, bosvruchten en appel
€ 10,50
Dessert van de chef
Ons favoriete dessert!