Menu
3 gangen voor – hoofd – na 43 wijnen 24
3 gangen voor – tussen – hoofd 47 wijnen 24
4 gangen voor – tussen – hoofd – na 53 wijnen 32
Menu
3 gangen voor – hoofd – na 43 wijnen 24
3 gangen voor – tussen – hoofd 47 wijnen 24
4 gangen voor – tussen – hoofd – na 53 wijnen 32
Pekelvlees met eendenlever en ouwe wijvenkoek met appel en pruim
Carpaccio enverre
Papadum met gerookte zalm en mango, avocdo en rode curry
Tartaar van rode biet met granaatappel en cranberry, creme fraiche en prei
*
Asperges en iberico ham, tomaat en ei
Buikspek met little gem, kimchi en hoi sinsaus
Arancini : Italiaanse bitterballen met truffel risotto, tomaat en parmezaan
*
Vangst van de dag met passende bereiding
kogelbiet met stilton en pecannoten, paddenstoeltjes en portjus
Zachte boerderij kip met ravioli van kreeft en jus van ‘bouillabaisse
MixedPiggy : spareribs – buikspek – pulled porc
Sukade met truffel jus en asperges met Zwolse mosterd
Uruguay grainfed ribeye met jus van rode wijn en javaanse lange peper + 13
Stroganoff steakspies, malse ossenhaas en klassieke stroganoffsaus + 9
kaasplankje + 5,-
‘Dubai’ van pistache en chocola, kataiffi deeg en abrikoos
Aardbeien met witte chocola en limoenblad
Ouderwets roomijs met chocolade saus en een berg slagroom
Dessert vd chef
Meldingen