Koe_klein-1-250x159

De agenda

27 april : KONINGSDAG

wat we gaan doen weten we nog niet, maar we zijn open !

v.a. 12.30uur bent u welkom voor de lunch

en v.a. 17.45uur voor het diner !!

1 MEI : VIS !!

Deze woensdag hebben wij voor u een heerlijk en bijzonder menu met vis in de hoofdrol. Div. bereidingen van vis, schaal en schelpdieren, (misschien zijn er al asperges?) natuurlijk met heerlijke wijnen of zelfs mooie bieren een feest ! reserveer snel

6 JUNI : Surf & Turf

6 juni = D-Day

Vanavond serveren wij u een lekker menu met div vis/vlees combinaties, denk b.v. aan vitello tonato, buikspek en red snapper, mosselen en chorizo etc. uiteraard hebben we weer heerlijke wijnen voor u

4 JULI : Independence Day

Heden avond de fine dining versie, mooi menu met div. kleine gerechtjes uit dit enorme land met al zijn nationaliteiten en culturen, een soort wereld reis in een menu.

5&6 JULI : USA- AYCE BUFFET

Maar liefst 2 avonden lang serveren wij u een heerlijk buffet vol met Amerikaanse specials ; Spareribs, burgers, Hotdogs, Hotwings, Catfish, Zalm van de BBQ, Chili, Pulled porc & Beef, Corn on the cobs, caesar salade, steaks, briskets, garnalen, noem maar op en eet zo veel u wilt en zoveel we hebben !!!

CombiDEAL

Reserveert u voor alle 3 de avonden

 (1mei + 6Juni + 4/5of6Juli)  

Dan mag u op 26 juli de koelkast leeg komen eten voor € 15,- p/p

22-23-29-30 november 18.30uur

WILD!!!

Onze bekende wild avonden, we beginnen om 18.30uur en serveren u een smakelijk menu met wild in de hoofdrol! samen met de lekkerste wijnen uit ons rek wordt dit een top avond!
25 & 26 december KERST
U zult wel denken, dat is nog ver weg maar de eerste reserveringen zijn al binnen en vol=vol
Kerst bij EnVerre, al jaren een groot feest, we beginnen om 16.30uur, geen gejaag, geen haast. We serveren u een mooi menu vol met kleine gerechtjes, hapjes, snackjes, en heerlijke smaakjes, voor de liefhebbers heerlijke wijnen.
wees er snel bij, vol = vol

RESERVEER SNEL !!!

 

Adres: Maasplein 67, 3331 LC Zwijndrecht Telefoon: 06 - 151 25 244 Email: info@restaurantenverre.nl