Koe_klein-1-250x159

Voorgerechten
• Carpaccio ‘EnVerre’ € 12
• Herfst salade met o.a. peer, nootjes, blauwe kaas, spekkie, foie gras etc. € 12
• Plankje met div. wilde hammetjes en worsten en passende garnituren € 13
• Geschroeide tonijn met salsa van o.a. mango en tomaat, en ponzu dressing € 13
• Tartaar van zeebaars met kimchi, cashewnoten, sesam en zoetzure radijs € 13

Warme voor/ tussen gerechten
• Coquilles met wortel, pompoen en hazelnoten € 13
• Buikspek met paling, bietjes, gele curry en ‘dressing’ van biet en vadouvan € 14
• WildBouillon met ravioli van wild en paddenstoeltjes, tomaat en kervel € 12

Hoofdgerechten
• Vangst van de dag met passende bereiding € dagprijs
• TheButchers special’ € dagprijs

• Onze burger met bacon, cheddar, uienringen en bbq saus € 17
• Spareribs JackDaniels, Sweet&Spicy, Smokey joe of ‘chefs choice’ € 17
• WienerSchnitzel met romige champignon saus € 19
• Hertenbiefstukje met bietjes en paddenstoelen en iets blauwe kaas € 24
• Wildpeper van hert, haas en wild zwijn in rijke saus met pruim en amaretto € 23

Steaks
• Australian beef Bavette € 23
• Australian beef Ribey € 27
• Australian beef Tournedos € 29

Wenst u een passende wijn bij uw gerecht ?
BOBglasje v.a. € 3,50 VOLglas v.a. € 5,50

Alleen per tafel te bestellen
7 kleine gerechtjes door ons samen gesteld € 67,50
7 passende wijnen (bob formaat) € 23,50

Heeft u een allergie laat dit dan even weten aub

Adres: Maasplein 67, 3331 LC Zwijndrecht Telefoon: 06 - 151 25 244 Email: info@restaurantenverre.nl