Menu
Menu
2 gangen voor – hoofd of hoofd – na € 35,50 Passende wijnen € 17,50
3 gangen voor – hoofd – na € 42,50 Passende wijnen € 22,50
4 gangen voor – tussen – hoofd – na € 49,50 Passende wijnen € 29,50
Steak tartaar met creme van mascarpone en truffel, geschaafde amandel en pecorino
NoriRol met gerookte ribeye en salade van rivierkreeft, garnaaltjes en kimchi
Dun gesneden knolselderij met gemarineerde peer, bieslook en oude brokkelkaas
Vitello Tonato, gepocheerde kalfsmuis en creme van tonijn met kappertjes en tomaat en rucola
TussenGerechten
Cappuccino van kreeft met schuim van saffraan
Chinese flensjes met gekonfijte eend, komkommer en hoisinsaus
Crispy chicken met mango-habanero salsa, rode ui en chili mayo
Krokante bloemkool met pinda en groene curry
HoofdGerechten
Vangst van de dag met passende bereiding
Paddenstoelen gyros met pitabrood, griekse salade, tzatziki en feta
Varkenshaasje met saus van blauwe kaas en zwarte peper
Steak Piemontese met parmezaan en paddenstoelen, hazelnoot en truffel
Mexicaanse stoverij van sukade in kruidige ‘mole’ van ancho chili en cacao
NaGerechten
KaasPlankje, geen toeters en bellen, gewoon kaas
Eclair DameBlanche, lange soes met roomijs en warme chocolade saus, nootjes en slagroom
Tiramisu van pistache met citroen en sorbet van framboos
ChocoTaco gevuld met mousse van rum en rozijnen, gebakken ananananas en dragon
Dessert van de chef
À la carte
Voorgerechten
Paling & eendenlever
gerookte IJsselmeer paling en eendenlever met bietjes, sinaasappel en ouwe wijven koek
€ 21,50
Carpaccio EnVerre
gebakken tomaatjes, pesto van rucola, spekkies en pecorino
€ 14,95
Paletta Jamon Cebo de Iberico
pata negra ham met manchego, tomaat en amandeltjes
€ 21,95
Gerookte en gemarineerde zalm
warm gerookte zalm en gravad lax met frisse salade van komkommer en groene appel
€ 15,50
Buikspek
Met little gem sla en kimchi, bosui en hoisinsaus
€ 14,95
of menu + 5,-
À la carte
Hoofdgerechten
Vangst van de Dag
Aan tafel verteld
€dagprijs
De Butchers Special
aan tafel verteld
€dagprijs
Our Famous Spareribs
Low & Slow – langzaam gegaarde spareribs van de green egg
naar keuze : BleusHogg – Sweet&Spicy of Classic Smokey BBQsaus
€ 21,50
StroganoffSteakSpies
Stukjes malse ossenhaas (ca. 220gram) in pittige saus van paprika, uien en spek, tomaat, rode wijn en vodka
€ 29,50
Uruguay Grainfed Ribeye steak
Met rozemarijn – zeezout en jus van rode wijn en Javaanse lange peper. De Ribeye steak is ca. 300 gram.
€ 37,50
À la carte
Nagerechten
Kaasplankje
Geen toeters en bellen, gewoon lekkere kaas.
€ 14,50
EclairDameBlanche
Lange soes met chocola en roomijs, slagroom en warme chocolade saus, gebrande hazelnoten en een vleugje espresso
€ 8,95
CinqEpice
mousse van witte chocola en 5 spices met coullis van mango en passie fruit, ijs van gemberbier en ingelegde witlof, parels van yuzu en krokant van chocola en klein beetje koffie
€ 9,50
Schwarzwalder
Samenstelling van div. bereidingen van vanille, donkere en witte chocola, kersen, bosvruchten en appel
€ 10,50
Dessert van de chef
Ons favoriete dessert!