Menu

KeuzeMenu

Menu

2 gangen voor – hoofd of hoofd – na     € 35,50                      Passende wijnen € 17,50

3 gangen voor – hoofd – na                      € 42,50                      Passende wijnen € 22,50

4 gangen voor – tussen – hoofd – na      € 49,50                      Passende wijnen € 29,50

 

Steak tartaar met creme van mascarpone en truffel, geschaafde amandel en pecorino

NoriRol met gerookte ribeye en salade van rivierkreeft, garnaaltjes en kimchi

Dun gesneden knolselderij met gemarineerde peer, bieslook en oude brokkelkaas

Vitello Tonato, gepocheerde kalfsmuis en creme van tonijn met kappertjes en tomaat en rucola

TussenGerechten

Cappuccino van kreeft met schuim van saffraan

Chinese flensjes met gekonfijte eend, komkommer en hoisinsaus

Crispy chicken met mango-habanero salsa, rode ui en chili mayo

Krokante bloemkool met pinda en groene curry

HoofdGerechten

Vangst van de dag met passende bereiding

Paddenstoelen gyros met pitabrood, griekse salade, tzatziki en feta

Varkenshaasje met saus van blauwe kaas en zwarte peper

Steak Piemontese met parmezaan en paddenstoelen, hazelnoot en truffel

Mexicaanse stoverij van sukade in kruidige  ‘mole’ van ancho chili en cacao

NaGerechten

KaasPlankje, geen toeters en bellen, gewoon kaas

Eclair DameBlanche, lange soes met roomijs en warme chocolade saus, nootjes en slagroom

Tiramisu van pistache met citroen en sorbet van framboos

ChocoTaco gevuld met mousse van rum en rozijnen, gebakken ananananas en dragon

Dessert van de chef

À la carte

Voorgerechten

Paling & eendenlever
gerookte IJsselmeer paling en eendenlever met bietjes, sinaasappel en ouwe wijven koek
€ 21,50
Carpaccio EnVerre

gebakken tomaatjes, pesto van rucola, spekkies en pecorino

€ 14,95
Paletta Jamon Cebo de Iberico
pata negra ham met manchego, tomaat en amandeltjes
€ 21,95
Gerookte en gemarineerde zalm

warm gerookte zalm en gravad lax met frisse salade van komkommer en groene appel

€ 15,50
Buikspek

Met little gem sla en kimchi, bosui en hoisinsaus

€ 14,95

of menu + 5,-

À la carte

Hoofdgerechten

Vangst van de Dag

Aan tafel verteld

€dagprijs
De Butchers Special

aan tafel verteld

€dagprijs
Our Famous Spareribs

Low & Slow – langzaam gegaarde spareribs van de green egg

naar keuze : BleusHogg – Sweet&Spicy of Classic Smokey BBQsaus

€ 21,50
StroganoffSteakSpies

Stukjes malse ossenhaas (ca. 220gram) in pittige saus van paprika, uien en spek, tomaat, rode wijn en vodka

€ 29,50
Uruguay Grainfed Ribeye steak

Met rozemarijn – zeezout en jus van rode wijn en Javaanse lange peper. De Ribeye steak is ca. 300 gram.

€ 37,50
En Verre creme brulee

À la carte

Nagerechten

Kaasplankje

Geen toeters en bellen, gewoon lekkere kaas.

€ 14,50
EclairDameBlanche

Lange soes met chocola en roomijs, slagroom en warme chocolade saus, gebrande hazelnoten en een vleugje espresso

€ 8,95
CinqEpice

mousse van witte chocola en 5 spices met coullis van mango en passie fruit, ijs van gemberbier en ingelegde witlof, parels van yuzu en krokant van chocola en klein beetje koffie

€ 9,50
Schwarzwalder

Samenstelling van div. bereidingen van vanille, donkere en witte chocola, kersen, bosvruchten en appel

€ 10,50
Dessert van de chef

Ons favoriete dessert!

€ 8,95